Kyosho Nitro Tracker kör igen


Hejsan!
Idag åkte vi till Stenbackaskolan och körde min Kyosho Nitro Tracker. Jag har kört den 3-4 gånger innan. Men denna gången var helt underbar. Jag är mycket stolt över den. Bilen körde på så fint och fungerade utan problem. Den är ett nöje att köra. Kan definitivt rekommendera Nitro Trackern till nybörjare som vill ha en lite tuffare introduktion till RC världen eller till lite mera erfarna förare som letar efter en bil med det lilla extra. Men den är väldigt sällsynt som beskrivet av många som ”Raritet” och ”Vintage”. Men om man lyckas hitta den så är det ett köp man sent kommer att ångra. Har sett en svart EP på Ebay. Har inte kört men kan ändå rekommendera Tracker EP versionen (Nitro Tracker-Bränsledriven, Tracker EP-Eldriven) om man vill ha en bil som är lättare att underhålla.

Tänkte byta motor så den går lite fortare. Den är rätt trött vid start och tar tid att komma upp i hastighet. Undrade om någon visste var och vilken motor som skulle passa bäst till min bil. Kör den på ganska platt mark så den behöver inte vara för stark. Hög hastighet uppskattas.

Vi tog några bilder på Nitro Trackern när vi körde den. Dessa är min pappas bilder. Enjoy!

DSC02596Annonser

6 tankar om “Kyosho Nitro Tracker kör igen

  1. Nu kör Nitro Trackern bättre. Den var bara lite dammig och hade inte kört på länge. Nu är den snabb i accelerationen och kör jättefint. Kommer nya bilder och kanske en film om jag kan lägg upp den. Den kör jättefint numera. Men den är inte för nybörjare! Eftersom den har en slirkoppling så om den fastnar kommer den att bränna sönder kopplingen. Jag kan köra den men det tar lite träning och att vänja sig vid denns egenskaper.

    Gilla

Uttryck dina tankar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s