Har börjat spela ”Hay Day”


Hej!

Efter omröstningen så verkade det som att ni ville bl.a. att jag skulle skriva lite spelrecensioner. (Personligen hoppades jag på det 🙂 ). Så nu har jag förberett min första recension. Har du någonsin spelat Hay Day? Tyvärr är det i huvudsak för Android och Apple plattformar. Men som alltid, jag lyckas alltid hitta ett sätt att komma runt det. För er som vill spela det på Windows plattformar, ladda ner ”BlueStacks App Player”. Det är ung. som en virituell telefon på datorn. Funkar utan problem! Men efter att man använt det ungefär en vecka, tvingar det en att installera några appar. Men ett tips, installera dom, men avinstallera dom direkt sen. Det slutar, för ett tag, att tjata ;D
Men tillbaka till spelet. Hay Day är ett ”farming” spel. Det tar (beroende på vad) jättelångt tid för saker att bli färdiga, det är den enda nackdelen. Men man kan spela med vänner över Facebook (leta inte efter mig, jag har inte Facebook 😛 ) eller  Google+ eller Game Center. Man ökar i level nästan lite för lätt i början, men det avtar när man kommer upp i levels över  typ 16-17. Ett klassiskt problem är att saker som man använder för att uppgradera silon och ladugården är jättesvåra att få tag i. Har själv problem med tejpen, spikar o bultar. Brädor och sånt är dock lättare. Men det är roligt att jaga dom, lite frustrerande ibland though…. Men för er som har mycket oanvänd tid att slå ihjäl, jag tipsar det spelet. But a word of warning: Det är beroende-framkallande!!

 HayDayfarm
Min gård, fin va? 😀 (Outdated)
HayDay.industrial2
Industriella området
HayDay.Chickens [1024x768]
HayDay.Cows [1024x768]
Har dom lite av ett cartoon-stuk
över sig va?
HayDay.Misc [1024x768]
Så här ser fälten ut. Det gula är vete.

HayDay.SpecialOffer [1024x768]
Ett fint specialerbjudande 😛
HayDay.bug [1024x768]
Kolla numret. 152 av 150 platser upptagna.
En liten bug där ja…..

Hittade en rolig Commercial, här e länken:
Hay_Day_Commercial
Om ni vill ha flera tips and hints, skriv det bara i en kommentar så skall jag se vad jag kan hitta för roliga grejer.
( Om ni är intresserade av att följa mig heter jag ” ¤ The Ponderosa¤ ” och är i level 30. Jag har ett kvarter som heter ” ¤ The Ponderosa Farmers ¤ ” )

MVH Johannes

Annonser

Uttryck dina tankar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s