Dubai Dag 5


Hej!

Idag var vi på besök i världens högsta byggnad, Burj Khalifa. Skyskrapan står 828 meter rakt upp ur öknen. Men så högt får man inte åka upp. Den lägre utsiktsplatån är runt 500 meter upp i luften. Man hade en utsikt som hette duga. Men jag fick det värsta anfallet av svindel jag någonsin fått. Kunde knappt stå. Fruktansvärt. Men det var ändå en upplevelse. Tänker inte åka upp dit igen! Värst blev svindeln faktiskt när jag kolla upp på den resterande delen av tornet. Då ramlade man nästan bakåt! Så gör inte det om ni åker upp dit.

Efter Burj Khalifa skulle vi nu få åka på en Ökentur! Det hade jag sett fram emot länge, vi skulle få åka en äkta ökenjeep, sandboarding, och få se en solnedgång i öknen, samt mycket mera. Men som man brukar säga, ”best-laid schemes o’ mice an’ men gang aft a-gley”. Det gick åt skogen… Vi förberedde oss, gick ner och väntade….men ingen bus. Så klart inte! Den hade kört och krockat! Efter all otur vi gått igenom, vad kunde man förvänta sig? Som jag har sagt i ett tidigare inlägg, dom kör som om dom trodde att dom ägde vägen. Och nu fick de (och vi) betala för det. Busen krockade, och vi fick ingen ökentur. Vilken otur va….
Klockan var nu för mycket för att göra något mer genomtänkt. Så vi gick till rummet och tog en lugn kväll. Men inte jag inte 😛 Jag stack upp till toppen av hotellet och tog mig ett dopp i deras bassäng. Det var varmt och skönt. Men hade mycket hellre haft åkt ökenturen. Man kan inte alltid få som man vill…..

Fortsättning följer……
MVH Johannes

 

Annonser

Uttryck dina tankar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s